Business konaklama, Kanatlı hotelin geceliği 1.600 dolardan başlıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Business konaklama, Kanatlı hotelin geceliği 1.600 dolardan başlıyor!

Yaşam Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Endonezya Bali şehrinde bir yolcu uçağı lüks bir malikaneye dönüştürüldü. Geceliği 1.600 dolardan başlayan bu uçak misafirlerini bekliyor.

MEHMET EMİN ARVAS HABERİ- Endonezya’nın Bali şehrinde bir Boeing 737 yolcu uçağı lüks bir villaya dönüştürüldü. Uçurumun kenarına yerleştirilen dev uçak, muhteşem okyanus manzarasına sahip. Bir YouTube videosu ile tanıtılan uçak-villa, Rus girişimci Felix Demin’in çabalarıyla oluştu.

Emekliye ayrılması sonrasında uçağı bir hava yolu şirketinden satın alan Demin, gerekli izinleri aldıktan sonra uçağın parçalarını uçuruma taşıdı ve vinçlerle yerine yerleştirdi. İki senelik yoğun bir çalışmanın ardından uçak muhteşem bir konuta dönüştü. Uçakta konaklama ücreti ise gecelik 1.600 dolardan başlıyor. Misafi rler için bahçede bir helikopter pisti de bulunuyor.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...