Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Çalışmaya giden 15 yaşındaki çocuk kayboldu

Çalışmaya giden 15 yaşındaki çocuk kayboldu

Kars'ta bir mandırada çalışan 15 yaşındaki Rojhat Buldu, sabah saat 05:00 sularında kimseye haber vermeden iş yerinden ayrılarak kayıplara karıştı.

Kaydet
a- | +A

Kars merkez Paşacayır Mahallesi Sanayi Bölgesi'nde özel bir mandırada çalışan Rojhat Buldu (15), saat 05:00 sularında iş yerindeyken kimseye haber vermeden çıktı. Patronu bir süre bekledikten sonra çocuğun geri dönmediğini amca Zeki Buldu’ya haber verdi. Amca Buldu, İstanbul’da ikamet eden baba Erdoğan ve anne Ayser Buldu’ya durumu bildirdikten sonra Kars Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kars İl Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulundu.

Amcası ile birlikte yaşıyordu
4 çocuğunun en büyüğü olan Rojhat için Kars İl Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı arama başlattı, ancak henüz bir haber yok. Kayıp çocuğun ailesinin İstanbul’da olduğu ve kendisinin burada amcası ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Ailenin avukatı Necat Yağcı, “Konunun bize bildirilmesi ile biz de konuyu ivedilikle yetkililere bildirdik ve yetkililerce arama başlatıldı. Ancak şuana kadar henüz bir haber almış değiliz. Rojhat Buldu’dan haber alan vatandaşla olursa gerek kolluk birimlerine gerekse 0532 065 18 39 nolu telefondan bizlere ulaşmalarını rica ediyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME
5 gündür kayıptı... Gerçek şoke etti!
HABER

5 gündür kayıptı... Gerçek şoke etti!

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.