Çanakkale'de tedirgin eden görüntüler

Çanakkale'de tedirgin eden görüntüler
Başlık ResmiÇanakkale'de tedirgin eden görüntüler

Çanakkale’de, koronavirüs (Covid-19) salgınının önlemesi amacıyla alınan bazı kararların hiçe sayıldığı görüldü. Son zamanlarda vaka sayıların artmasına rağmen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmaması tepki çekti.

Kaydet
|

Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Türkiye’de; İngiltere, Güney Afrika ve Brezilya varyantının da görülmesine rağmen vatandaşların alınan önlemlere uymaması tedirgin etti.

Çanakkale’nin en işlek caddelerinden; Çarşı Caddesi, kordon boyu, İskele Meydanı ve Demircioğlu Caddesi’nde çok sayıda vatandaşın sokaklarda olduğu görüldü. Aynı zamanda maske ve sosyal mesafe kurallarına uymayan bazı vatandaşların, işlek caddelerde sigara içme kurallarına da riayet etmediği gözlendi.

Sağlık Bakanlığı, 13-19 Mart tarihleri arası Çanakkale’deki covid-19 haftalık vaka sayısına göre; 100 binde 202,75 olarak bildirmişti.

Çanakkale'de tedirgin eden görüntüler
Başlık ResmiÇanakkale'de tedirgin eden görüntüler

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.