Canı sıkıldı, yılın doktorunu öldürdü!
Samsun'da görev yapan Op. Dr. Kamil Furtun, hastahanede bir kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybetti
Kaydet
|
SİLAHLI SALDIRGANDAN ŞOK SÖZLER
Samsun'da Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde Op.Dr.Kamil Furtun'un silahlı saldırıya uğramasının ardından polis çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan çalışmalar sonunda şüpheli 30 yaşındaki İsmail K., kısa süre sonra olayda kullandığı ruhsatız tabancayla yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusu üzerine, "Canım sıkıldı. Böyle zevklerim var abi. Hoşuma gitti ondan vurdum. Sormak istediğiniz başka birşey var mı? Vatan sağolsun" dedi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
DOKTOR KURTARILAMADI
Görev yaptığı Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Op. Dr. Kamil Furtun aynı hastanede ameliyata alındı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Doktorun cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
"Yılın doktoru" seçilmişti
Evli ve bir çocuk babası Furtun'un, Samsun Tabip Odasınca "yılın doktoru" seçildiği öğrenildi. Furtun için yarın hastane önünde tören düzenlenecek. Doktorun naaşı, Büyük Cami'de öğle vakti kılınacak namazın ardından Asri Mezarlık'taki aile kabristanında toprağa verilecek.
Bizi Takip Edin

