Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Çocuğunun doğum günü için gitti ama dönemedi: Kocası tarafından öldürüldü

Çocuğunun doğum günü için gitti ama dönemedi: Kocası tarafından öldürüldü
Fotoğraf Başlığı Çocugunun dogum günü için gitti ama dönemedi: Kocasi tarafindan öldürüldü

Mersin'de boşanma aşamasındaki kocasında olan çocuğunu doğum günü olduğu için almaya giden laborant kadın gittiği evde cani kocası tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Kaydet
a- | +A

Genç kadın çocuğunun doğum günü için almaya gitti. Eve varınca çocuğunu gördü ama bu kez de boşanma aşamasındaki eşiyle tartışmaya başladı ve bu tartışma genç kadının sonu oldu.Gece geç saatlerde merkez Akdeniz ilçesi Karacailyas Mahallesi'nde meydana gelen olayda özel bir hastanede laborant olarak çalışan Dilek Karaman, doğum günü olması nedeniyle babasıyla kalan oğlu E.'yi almak için boşanmak üzere olduğu kocası M.K.'nin evine gitti.

TARTIŞMA ÇIKTI, KADINI ÖLDÜRDÜ

Genç kadın, komşusuyla birlikte gittiği evin önünde boşanma davaları devam eden kocası tarafından çıkan tartışma sonrası tabanca ile vurularak öldürüldü.

Dilek Karaman'ın cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırılırken, cinayet zanlısı koca M.K., suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Şüpheli şahıs, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

BAKMADAN GEÇME
Mersin
HABER

Mersin'deki orman yangınından sevindiren haber! Yangın kontrol altına alındı

BAKMADAN GEÇME
Mersin
HABER

Mersin'de orman yangını! Müdahale sürüyor: 110 ev tahliye edildi

BAKMADAN GEÇME
Mersin
HABER

Mersin'de feci olay! 11 yaşındaki çocuk terliği yüzünden canından oldu

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.