Çorum'da freni boşalan vinç dehşet saçtı! 2 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çorum'da freni boşalan vinç dehşet saçtı! 2 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çorum’da freni boşalan vinç hızını alamayınca yayalara ve seyir halindeki bir araca çarptı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Freni boşalan vinç yolda dehşet saçtı. Çorum Çevreyolu Buharaevler Kavşağında meydana gelen kazada freni boşalan vinç, seyir halindeki bir otomobile ve yolun karşısına geçmeye çalışan geçmeye çalışan yayalara çarptı.

Çorum'da freni boşalan vinç dehşet saçtı! 2 ölü

2 KİŞİ ÖLDÜ

Kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Çevrediklerin ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada ölen vatandaşların cenazeleri  hastaneye kaldırılırken ekiplerin olay yerinde incelemeleri sürüyor.

Çorum'da freni boşalan vinç dehşet saçtı! 2 ölü

FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Olayla ilgili polis ekiplerinin incelemeleri sürerken, kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Ankara istikametinde seyir halinde Necmettin Düz idaresindeki vincin Buharaevler Kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpmamak için manevra yaptığı görülüyor. Daha sonra kaldırıma çıkan vinç, yürüyen iki kadına çarpıyor. Vinç daha sonra yol kenarında arıza yapan otomobile çarparak durabiliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...