Diyarbakır'da oy pusulaları Seçim Kurulu'na getirilmeye başlandı

Diyarbakır'da oy pusulaları Seçim Kurulu'na getirilmeye başlandı
Başlık ResmiDiyarbakir'da oy pusulalari Seçim Kurulu'na getirilmeye baslandi

Diyarbakır'da oy kullanımlarının bitmesinin ardından oy pusulaları, sandık başkanları tarafından İl Seçim Kurulu'na getirilmeye başlandı.

Kaydet
|
Diyarbakır'da 25'inci dönem milletvekili seçimleri için oy kullanımlarının bitmesinin ardından oy pusulaları, sandık başkanları tarafından İl Seçim Kurulu'na getirilmeye başlandı. Binası önüne bomba uzmanları ve dedektör köpekler getirildi. Türkiye geneli 25'inci dönem milletvekili seçimleri için sabah saat 08.00'da başlayan oy kullanımı, 17.00 itibariyle sona erdi. Kullanılan oyların okullardaki sayımları ise sandık başkanları ve müşahitler tarafından yapıldı. Kullanılan oyların sayılmasının ardından sandık başkanları oy pusulaları ile birlikte İl Seçim Kurulu'na gelmeye başladı.


İL SEÇİM KURULU ÖNÜNDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Oy kullanım işlemlerinin bitmesinin ardından Diyarbakır'da görevliler, ellerindeki oy pusulaları ile İl Seçim Kurulu'na gelmeye başladı. İl Seçim Kurulu'nun bulunduğu binanın çevresindeki yollar ise çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Çevik kuvvet ekiplerinin konuşlandırıldığı caddeye bomba uzmanları ve dedektör köpekler getirildi.


Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.