Düğün konvoyundan para alabilmek için canından oluyordu

Düğün konvoyundan para alabilmek için canından oluyordu
Başlık ResmiDügün konvoyundan para alabilmek için canindan oluyordu

10 yaşındaki Efe Arda Güzelant, gelin arabasından 'bahşiş' almak isterken, konvoydan bir otomobilin ayağının üzerinden geçmesi sonucu yaralandı.

Kaydet
|
Karaman'da 10 yaşındaki Efe Arda Güzelant, yoldan geçen düğün konvoyundan 'bahşiş' olarak adlandırılan parayı almak isterken, konvoydaki bir otomobilin sağ ayağının üzerinden geçmesi sonucu yaralandı. Yaralı Efe, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi.

Efe Arda Güzelant, iddiaya göre, yoldan geçen düğün konvoyunu görünce, bir grup arkadaşıyla birlikte konvoya doğru koşup, para almak istedi. Bu sırada gelin otomobilinin önündeki plakası alınamayan bir araç, küçük Efe'nin sağ ayağının üzerinden geçti. İddiaya göre durumu aldırış etmeyen konvoydakiler, çocuklara tepki gösterip, yollarına devam etti. Sağ ayağından yaralanan ve acı içinde kıvranan Efe, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Efe'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Efe Arda ve arkadaşlarının düğün konvoyundan da para alamadığı öğrenildi.

Polis, konvoydaki aracı belirlemek için çalışma başlattı.
Düğün konvoyundan para alabilmek için canından oluyordu
Başlık ResmiDüğün konvoyundan para alabilmek için canından oluyordu

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.