Eşlerin tapu anlaşmazlığı karakolda bitti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Eşlerin tapu anlaşmazlığı karakolda bitti

YAŞAM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eşinin üzerine olan ev tapusunun kendi üzerine yapılmasını isteyen kadın, bu isteği yerine getirilmeyince intihara kalkıştı. Demir korkuluklara tutunup aşağıya sarkan kadını polis ve itfaiye ekipleri zor ikna etti.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan karı-koca, tapu anlaşmazlığına düşünce aralarında tartışma çıktı. Kocasının üzerine olan ev tapusunun kendi üzerine geçirilmesini isteyen F.Ç., eşi Z.Ç. ile yaşadığı tartışmanın ardından intihara kalkıştı.

Sinir krizi geçiren F.Ç., altıncı katta bulunan evlerinin balkonuna çıkarak atlamak istedi. Demir korkuluklara tutunan ve aşağıya sarkan kadın paniğe neden olurken, durumu gören komşuları durumu polise ve itfaiyeye bildirdi.

EKİPLER ZOR İKNA ETTİ

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, F.Ç.'yi ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra polis ekipleri, F.Ç.'ye evin kendi üzerine olduğuna dair bir yazılı belge gösterdi. Bunun üzerine sakinleşen kadın, korkuluklardan alındıktan sonra ifadesi için Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...