Genç psikolog KPSS'den düşük not aldı, odasında hayatına son verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Genç psikolog KPSS'den düşük not aldı, odasında hayatına son verdi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Afyonkarahisar'da 27 yaşındaki psikolog, KPSS'den düşük aldığı için annesiyle tartıştı. Ardından odasına giden genç, tavana astığı iple hayatına son verdi.

Afyonkarahisar’da KPSS’den düşük puan aldığı için annesi ile tartışan 27 yaşındaki psikolog iple tavana kendisini asarak hayatına son verdi.

Olay, Çay ilçesi Vakıf Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 27 yaşındaki K.A. isimli psikolog annesiyle akşam yemeğinde KPSS’de düşük puan aldığı için tartıştı. Daha sonra odasına Oğlu ile konuşmak için odasına giren anne K.A.’yı intihar etmiş olarak bulduğu öğrenildi.

ODASINDA HAYATINA SON VERDİ

Gencin tavana astığı ipi boynuna geçirerek hayatına son verdiği belirlendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri K.A.’nın cansız bedenini morga kaldırdı. Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

Genç psikolog KPSS'den düşük not aldı, odasında hayatına son verdi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...