Evlat dehşeti! Sesten rahatsız oldu, annesini bıçaklayıp babasını dövdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Evlat dehşeti! Sesten rahatsız oldu, annesini bıçaklayıp babasını dövdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adıyaman’da bir şahıs, sabah saatlerinde annesinin telefon konuşmasından rahatsız olunca önce annesini bıçakladı ardından babasını darp etti. Dehşeti yaşayan anne baba sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Sabah uyurken annesinin telefon konuşmasından rahatsız olan evlat anne babasına dehşeti yaşattı.  Adıyaman merkez Cumhuriyet Mahallesi Hacı Fehmi Efendi Caddesi'nde ikamet eden M.B., sabah saatlerinde yakınlarıyla telefonla görüşen annesi Hanım B.’ye (62) telefonu kapatmasını söyleyerek, çıkan sesten rahatsız olduğunu belirtti. 

Devam eden telefon görüşmesine sinirlenen M.B., eline aldığı bıçakla annesi Hanım B.’ye saldırdı. Annesini kalçasından bıçaklayan M.B., daha sonra araya giren babası Hacı Ali B.’yi (67) de darp etti. Çocukları tarafından uğradıkları saldırı sonucu yaralanan çiftin durumu, sağlık ekiplerine bildirildi.

Evlat dehşeti! Sesten rahatsız oldu, annesini bıçaklayıp babasını dövdü

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çifte müdahalede bulundu. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Hanım B. ile Hacı Ali B. çifti, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

GÖZAlTINA ALINDI

Burada tedavi altına alınan çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, anne ve babasına saldıran M.B., polis ekiplerince gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...