Feci olay! Oksijen tüpü bomba gibi patladı: 1 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Feci olay! Oksijen tüpü bomba gibi patladı: 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / AA

Esenyurt'ta klima bakımı için bir tıp merkezine gelen şahıs, bakım esnasında oksijen tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybetti. Feci olayda 1 kişi ise yaralandı.

Bakım için geldiği tıp merkezi sonu oldu. İstanbul Esenyurt'ta sabah saatlerinde Mehterçeşme Mahallesi’nde bulunan bir tıp merkezinde meydana gelen olayda bir kişi klima bakımı için tıp merkezine geldi.

Burada klimanın rutin bakımı sırasında oksijen tüpü aniden patladı.

BAKIM YAPAN KİŞİ ÖLDÜ, 1 YARALI

Hastanede büyük panik yaşanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olayda klimanın bakımını yapan Aydın Adıyaman (53) hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.  Tıp merkezinde maddi zarar meydana geldi.

'BOMBA GİBİ BİR SES GELDİ'

Olay anını anlatan bir vatandaş, "Biz dükkanda çalışıyorduk. O sırada çok ciddi bir patlama sesi geldi. Herhangi bir duman, yangın görünmüyordu. Herhalde tıp merkezinde bir şey sıkıştı, patladı. Bomba gibi bir ses geldi. Tabii sonrasında biz de olay yerine gittik. Muhtemelen bir tüp patladı. Tabii içeride olduğu için tam anlayamadık" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...