Futbolcu Mustafa Muhammed’in cipi kazaya karıştı! Çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Futbolcu Mustafa Muhammed’in cipi kazaya karıştı! Çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın Fransız takımı Nantes'e kiraladığı ünlü futbolcu Mustafa Muhammed’in lüks cipini kullanan arkadaşı, Şişli'de yolun karşısına geçen yaşlı bir adama çarptı. Feci kazada metrelerce sürüklenen ve bir haftadır hayat mücadelesi veren yaşlı adam hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Şişli'de lüks bir cip, trafik kazasına karıştı. İddiaya göre, trafik ışıklarına geldiğinde kırmızı ışık yanmasına rağmen süratli olduğu için frene basmayan sürücü, yaya geçidinden geçen 63 yaşındaki Hayrettin Korkmaz'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak metrelerce uzağa savrulan Korkmaz, ağır şekilde yaralandı.

Kazaya karışan lüks cipin ise Galatasaray'ın Fransız takımı Nantes'e kiraladığı ünlü futbolcu Mustafa Muhammed'e ait olduğu ortaya çıktı. Arkadaşının cipini kullanan Mısır uyruklu Amr Elboushi'nin kazasının ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ağır yaralı Hayrettin Korkmaz’ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen adamın, yoğun bakım servisinde uyutulduğu ve ameliyata alınacağı öğrenilmişti.

HAYAT MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Korkmaz, olayın ertesi günü özel bir hastanede ameliyata alındı. Yoğun bakım servisinde yaklaşık 1 hafta tedavi gören Hayrettin Korkmaz, kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Hastanedeki işlemlerin ardından cenazesi ailesi tarafından teslim alınan Korkmaz, Hasköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Futbolcu Mustafa Muhammed’in cipi kazaya karıştı! Çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Kazaya karışan araç, çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü.

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tutmuş, çalışmaların ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen sürücü Elboushi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...