Gaziantep’e dönen minik Asiye evinde ilk ziyaretçisini ağırladı

Gaziantep’e dönen minik Asiye evinde ilk ziyaretçisini ağırladı

YAŞAM Haberleri

Gaziantep’te iki pitbullun saldırısına uğrayarak ağır yaralanan ve Antalya Akdeniz Üniversitesi’ne sevk edilen Asiye Ateş taburcu oldu. Gaziantep’e dönen minik Asiye’nin ilk ziyaretçisi Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu oldu.

Gaziantep'te iki pitbullun saldırısı sonrası ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde bir dizi operasyon geçiren 4 yaşındaki Asiye Ateş, dün sabah saatlerinde taburcu edildikten sonra memleketi Gaziantep'e dönmüştü. Memleketi Gaziantep'e dönen minik Asiye ve ailesinin, yeni evlerindeki ilk ziyaretçisi ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu oldu. Asiye ve ailesini evlerinde ziyaret eden Tahmazoğlu, minik Asiye'ye tablet ve boyama seti hediye etti. Minik Asiye ve Belediye Başkanı Tahmazoğlu, beraber pasta keserek Asiye'nin memleketine sağlıklı bir şekilde dönüşünü kutladı.

“ASİYE EVİNE DÖNDÜ”

Minik Asiye’nin yeni evlerindeki ilk ziyaretçisi olduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Asiye kızımız ve ailesine tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımız ve diğer yetkililerin sahip çıkmasıyla Asiye'nin ilk etap ameliyatları tamamlandı. Ömer hocamızın koordinatörlüğünde sağlığına kavuştu. Minik Asiye dün akşam saatlerinde de Gaziantep'e, evine, yuvasına döndü.

“TÜM YARDIMLARI SAĞLAYACAĞIZ”

“Ben tekrardan ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Süreçte Cumhurbaşkanımızın önderliğinde devletimiz yapılması gereken her şeyi yaptı. Yaşanan olay sonrası hayati tehlikesi vardı Asiye'nin ve çok ciddi bir travma geçirmişti. Çok şükür şu anda gördüğünüz gibi Asiye iyi durumda. Gayet neşeli keyfi yerinde. Şu anda normal hayatına döndü. Daha sonra biz de Asiye için, ailesi için elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Kendilerine gereken tüm yardımları sağlayacağız" dedi.

ASİYE’NİN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Memleketindeki yeni evinde ilk gününü geçiren 4 yaşındaki Asiye ve ailesi ise kendilerine her türlü desteği sağlayan devlet yetkilileri ile kendilerini evlerinde ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti. Minik Asiye, ziyaret sırasında neşesiyle de dikkat çekti.

Gaziantep’e dönen minik Asiye evinde ilk ziyaretçisini ağırladı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...