Gaziantep'te katliam gibi kaza! Faciayı getiren otobüsün sabıkalı olduğu ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziantep'te katliam gibi kaza! Faciayı getiren otobüsün sabıkalı olduğu ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'teki feci kazaya dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İhlas Haber Ajansı'nın 2 muhabiri, sağlık çalışanları ve itfaiye erleri de dahil olmak üzere toplam 15 kişinin ölümüne, 22 kişinin ise yaralanmasına neden olan otobüsün daha önce de kazaya karıştığı ortaya çıktı.

Gaziantep'te bir kazaya müdahale etmek üzere olay yerine giden itfaiye ve ambulans aracına çarpan otobüs, faciaya neden oldu. Kazada 2'si muhabir olmak üzere çok sayıda sağlık çalışanı, itfaiye eri ve yolcu yaralandı. Kazaya neden olan otobüsle ilgili çarpıcı bir detay ortaya çıktı. 

2017'DE ŞANLIURFA'DA AMBULANSA ÇARPMIŞ

Otobüsün 21 Aralık 2017'de Şanlıurfa merkezde bir ambulansa çarptığı öğrenildi. Şanlıurfa'dan Adana'ya hastayı sevk eden ambulans ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3'ü sağlık personeli, 1'i polis toplam 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi Reşit Direkli Bulvarı üzerinde yaşandı. Psikolojik sıkıntıları olduğu iddia edilen M.A. adlı şahsı Adana'ya sevk eden Halil Ç. yönetimindeki ambulans ile Diyarbakır'a yolcu taşıyan Raydin B. yönetimindeki şehirlerarası otobüs çarpıştı. Kazada ambulans, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi.

Gaziantep'te katliam gibi kaza! Faciayı getiren otobüsün sabıkalı olduğu ortaya çıktı

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE

Ambulans sürücüsü Halil Ç., sağlık personelleri Mehmet Davut Satıcı, Demet Kara ve sevki yapılan M.A. ile babası Mahmut A. ve hastaya refakat eden polis memuru Şemsettin P.'nin yaralandığı kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralı meslektaşları ile diğer yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürdü. Burada tedavi altına alınan yaralılardan birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazadan yara almadan kurtulan yolcular ise çağrılan başka bir otobüsle Diyarbakır'a gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...