Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İftar sofrasında miras cinayeti

İftar sofrasında miras cinayeti
Fotoğraf Başlığı Iftar sofrasinda miras cinayeti

Şanlıurfa'da 2 aile arasında iftarda miras davası nedeniyle başlayan kavgada ekmek bıçağıyla yaralanan Mahmut Taş ve oğlu Halil Taş hayatını kaybetti.

Kaydet
a- | +A
Olay, akşam saatlerinde merkez Haliliye İlçesi'ne bağlı Yeşildirek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana'da ikamet eden ve ismi açıklanmayan damat ile yakınları, boşanma davası açtığı eşinin ailesiyle iftarda buluştu. Miras davasının tartışıldığı yemekte başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bıçak, taş ve sopalarında kullanıldığı kavgada Mahmut Taş ile oğlu Halil Taş, vücutlarına aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Şüphelilerin kaçtığı kavgada yaralanan baba ve oğlu, yakınları tarafından götürüldüğü özel bir hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Baba ve oğlunun cesetleri, otopsi için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olay yerinde çalışma yaparak görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, suç aleti ekmek bıçağına el koyarken, baba ve oğlunun ölümüne neden olan kişi yada kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.