Isınan telefona ilginç çözüm! Sosyal medya ikiye bölündü…

- Güncelleme:
Isınan telefona ilginç çözüm! Sosyal medya ikiye bölündü…

YAŞAM Haberleri

Aşırı sıcak havada serinlemek için birbirinden farklı yöntemlere başvuran vatandaşlar, buldukları çözümlerle şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak Eskişehir’de bir vatandaş ısınan cep telefonunu, güneşten korumak için ilginç bir yönteme başvurdu. Sosyal medya ikiye bölündü. Bazı vatandaşlar adama tepki gösterirken, bazıları ise destek verdi.

Tüm yurdu etkisi altına alan sıcak hava dalgası vatandaşlara zor anlar yaşattı. Meteoroloji Çarşamba günü zirve yapan sıcaklıklara ilişkin peş peşe açıklama yaptı. Termometrelerin 40 derecinin üzerine çıktığı yurtta, Perşembe günü itibariyle sıcaklıklarda düşüş başladı. Aşırı sıcak hava nedeniyle vatandaşlar şemsiye ve şapka ile güneşten korunmaya çalıştı.

ISINAN TELEFONA İLGİNÇ ÇÖZÜM

Son günlerde tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’i de etkisi altına alan aşırı sıcak havada vatandaşlar serinlemek için çeşitli yöntemlere başvururken, ortaya çıkan bir görüntü şaşkınlık oluşturdu. Bir vatandaş aşırı sıcaktan patlama tehlikesi yaşanmaması için cep telefonunu bir marketin soğuk su dolabının içine koydu. Vatandaşın bu hareketi sosyal medyada ilginç yorumların yapılmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar ‘telefonlar çok ısınıyor, akıllıca bir çözüm olmuş’ şeklinde yorumlar yaparken, bazıları da telefonun soğuk dolapta elektronik aksamının bozulabileceği yönünde görüşlerini belirtti.

Isınan telefona ilginç çözüm! Sosyal medya ikiye bölündü…

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...