Karnesini almasına 3 gün kala kanserden öldü

Karnesini almasına 3 gün kala kanserden öldü
Başlık ResmiKarnesini almasina 3 gün kala kanserden öldü

Ordu'da ortaokul öğrencisi Sıla Karadeniz okulların kapanmasına 3 gün kala beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Kaydet
|
Bir süredir beynindeki tümör nedeniyle tedavi gören ortaokul öğrencisi Sıla Karadeniz'in okulların kapanmasına üç kala hayatını kaybetmesi büyük üzüntü oluşturdu.Durugöl Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Sıla Karadeniz, beynindeki tümör nedeniyle bir süre Ankara'da özel bir hastanede tedavi gördükten sonra Samsun'daki başka bir özel hastaneye sevk edildi. Tedaviye yanıt vermeyen Sıla, burada hayatını kaybetti.
Cenazesi Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki evlerine getirilen Sıla için burada helallik alındı. Cenaze namazı evlerinin bahçesinde kılınan Sıla Karadeniz'in tabutu annesi Işıl ile babası Serkan Karadeniz'in de aralarında bulunduğu yakınları ve arkadaşları tarafından taşındı.
Perşembe ilçesine bağlı Efirli Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedilen Sıla için gözyaşı döken ailesi ve arkadaşları, okulların kapanmasına 3 kala hayatını kaybeden küçük kızın karnesini göremediği için duydukları üzüntüyü dile getirdi.


Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.