Kayseri'de maden ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Kayseri'de maden ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kayseri'deki bir maden ocağında göçük meydana geldiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, göçük altında kalan 2 işçiden birinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Kayseri'nin Yahyalı ilçesi Aladağlar mevkisinde bulunan bir çinko madeninde işçiler çalıştığı sırada göçük meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD, itfaiye, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BİR İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

İki işçinin göçük altında kaldığı olayla ilgili çalışma başlatan ekipler, işçilerden Mustafa Kayadelen'in (36) cansız bedenine ulaştı. Diğer işçi Murat Erdil'i kurtarma çalışmaları ise sürüyor.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de sosyal medya hesabından, "Yahyalı'mızda maden göçüğü meydana geldi. Adana Feke doğumlu Mustafa Kayadelen'e vefat şekilde ulaşıldı. Göçük altında kalan Murat Erdil'i kurtarmak için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Vefat eden işçimize Allah'tan rahmet, kurtarılmayı bekleyen işçimize sağlık afiyet diliyorum. Maden işletmecimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini paylaştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...