Kimyasal madde alarmı! Sokağa giriş çıkışlar kapatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kimyasal madde alarmı! Sokağa giriş çıkışlar kapatıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa’da bir evin önüne bırakılan 1,5 tonluk kimyasal madde vananın açılması sonucu sokağa yayıldı. Keskin kokuya neden olan kimyasal madde nedeniyle sokaktaki araçların lastikleri inerken olay yerine gelen AFAD ekipleri sokağın giriş çıkışını kapattı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Ortabağlar Mahallesi Cenk Sokak üzerinde bir evin önünde meydana gelen olayda iddiaya göre 5 aydır kirasını vermeden evden kaçan kiracının içerisinde 1  buçuk tona yakıcı yanıcı madde bulunan varili evin önüne bırakıldı. Vanası açık olan kimyasal maddenin bütün sokağa yayılması üzerine ortaya keskin koku ortaya çıkarken park halindeki araçlarının lastiklerinin indiği yerlerin yapış yapış olduğu öğrenildi.

Kimyasal madde alarmı! Sokağa giriş çıkışlar kapatıldı

SOKAĞA GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI

İhbar üzerine olay yerine AFAD KBRN ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokağın giriş ve çıkışlarını kapatırken, AFAD ekipleri sokak üzerine yayılan madde üzerinde inceleme yaptı.  Geçici olarak üzerine talaş serpilen madde daha sonra belediye ekipleri tarafından bölgeye sevk edilen temizlik aracıyla temizlendi. İçerisinde hala kimyasal madde bulunduğu tahmin edilen varil ise ekipler tarafından kaldırılarak imha edildi. Polis ekipleri varili bırakan kişiyi bulmak için arama çalışması başlattı.

Kimyasal madde alarmı! Sokağa giriş çıkışlar kapatıldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...