Kız çocuğunun çantasından çıkanlar hayrete düşürdü!

Kız çocuğunun çantasından çıkanlar hayrete düşürdü!

YAŞAM Haberleri

Bitlis'te yol kontrolleri sırasında, otobüs yolcusu bir kız çocuğunun çantasında 1 kilo 12 gram uyuşturucu metafetamin ele geçirildi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol kontrolleri sırasında, otobüs yolcusu bir kız çocuğunun çantasında 1 kilo 12 gram uyuşturucu metafetamin ele geçirildi. nbsp;Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yol kontrolleri sırasında durdurulan bir yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan suça sürüklenmiş bir kız çocuğunun çantasında arama yapan ekipler, toplam ağırlığı 1 kilo 12 gram gelen metafetamin maddesini ele geçirdi" denildi.
Aaçıklamada, adı ve yaşı açıklanmayan kız çocuğunun çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtilirken, soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü kaydedildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...