Kocaeli'de korkunç cinayet: Sevgilisini öldürdü, cesedi taksiyle karakola götürdü

Düzenleyen:
Kocaeli'de korkunç cinayet: Sevgilisini öldürdü, cesedi taksiyle karakola götürdü

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'de bir şahıs sevgilisiyle birlikte taksiye binerek tehditle ormanlık alana gidip cinayet işledi. Kız arkadaşını öldürdükten sonra tekrar taksiye binen şahıs, cesetle birlikte karakola gidip teslim oldu.

Kocaeli'den kan donduran bir kadın cinayeti haberi geldi. Kız arkadaşıyla bir taksiye binen şahıs rotayı ormanlık bir yola çevirtti. Burada taksiciyi tehdit eden zanlı beklemesini söyleyip kız arkadaşıyla birlikte indikten sonra talihsiz kadını öldürdü. Cesetle birlikte taksiye dönen şahıs, karakola gelerek teslim oldu.

TAKSİCİYİ TEHDİT ETTİ

Alınan bilgiye göre, taksiyle ormanlık alana giden şüpheli, yanındaki kız arkadaşını silahla vurdu. Zanlı daha sonra cesedi taksi şoförünü tehdit ederek araca koydu. Yola devam etmek zorunda kalan taksi şoförü, aracı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Şüpheli, burada polis ekiplerince gözaltına alındı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...