Korkunç! 13 yaşındaki kız, üvey annesini İngiliz anahtarıyla öldürdü

Düzenleyen:
Korkunç! 13 yaşındaki kız, üvey annesini İngiliz anahtarıyla öldürdü

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ'da, 13 yaşında olduğu öğrenilen küçük kızın tartıştığı üvey annesini İngiliz anahtarıyla öldürdüğü iddiası ortaya atıldı.

Kan donduran olay Tekirdağ'da meydana geldi. İddiaya göre; 13 yaşındaki kız çocuğu üvey annesiyle tartışmaya başladı. Gözü dönen kız çocuğu, ingiliz anahtarıyl üvey annesine saldırıp bıçaklayarak öldürdü.

İŞTEN GELEN EŞİ CESEDİNİ BULDU

Olay, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, üvey annesiyle tartışan 13 yaşındaki E.N.O. adlı kız, iddiaya göre önce İngiliz anahtarıyla dövdüğü üvey annesini Z.O.'yu (56) daha sonra bıçakladı. E.N.O., daha sonra evden çıktı. Bıçaklama olayından sonra eve gelen İ.O. eşini yerde kanlar içerisinde gördükten sonra hemen durumu 112 Acil Sağlık Ekiplerine haber verdi.

Korkunç! 13 yaşındaki kız, üvey annesini İngiliz anahtarıyla öldürdü

KÜÇÜK KIZ SİLİVRİ'DE YAKALANDI

Kısa sürede eve gelen ekipler kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de evde inceleme başlatarak, kaçan kız çocuğunu arama çalışması başlattı. E.N.O. İstanbul Silivri ilçesinde yakalandı. Kız çocuğunun alınan ilk ifadesinde olayı itiraf etti. Z.O.'nun cansız bedeni morga götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...