Körük kapısının camını kırıp kaçırdığı uçağın peşinden koştu!
Akıl almaz olay Atatürk Havalimanı'nda meydana geldi, uçağını kaçıran Cezayirli yolcu Körük kapısının camını kırıp kaçırdığı uçağın peşinden koştu!
Kaydet
|
Chıha Djallal köprüye geldiği zaman cam kapının kilitli olduğunu görünce de eline geçirdiği bir cisimle camı kırdı. Aralanan cam kapıdan geçen Djallal, süratle köprünün aprona açılan bölümüne geldi. Buranın da kapalı olduğunu gören Cezayirli yolcu, bu kez köprüyü uçağa bağlayan panjuru eliyle zorlayarak açtı ve aprona atladı. Bu sırada THY'nin Cezayir'e gidecek olan TK-1405 sefer sayılı uçağı köprüden ayrılmış ve piste doğru yönelmişti.
APRON GÜVENLİK YAKALADI
Uçağının hareket ettiğini gören Cezayirli Chıha Djallal tam koşmak isterken orada bulunan Apron Güvenlik görevlileri tarafından yakalandı ve Havalimanı Polisine teslim edildi. 29 yaşındaki Cezayir Batna'lı Djallal ailesinin kendisini Cezayirde beklediğini ve mutlaka gitmesi gerektiği için panik halinde bunu yaptığını söyledi.
Atatürk Havalimanı Polis yetkilileri olayın soruşturulduğunu bildirdiler.
Bizi Takip Edin
