Mahra'nın ölümüne sebep köpekler korku saçmayı sürdürüyor

Düzenleyen:
Mahra'nın ölümüne sebep köpekler korku saçmayı sürdürüyor

YAŞAM Haberleri

Antalya'da köpek yüzünden ölen Mahra Melin Pınar bugün defnedildi. Genç kızın hayatına mal olan köpekler hala mahallede duruyor.

Antalya Serik'e bağlı Belek Mahallesi'nde 5 Mart günü köpeklerden kaçarken kamyon altında kalan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, dün hayatını kaybetti. Küçük kız bugün son yolculuğuna uğurlandı. Bu acıya rağmen Mahra'nın ölümüne sebep olan köpeklerin hala aynı mahallede başıboş şekilde dolaştığı görüldü. İri yapılarıyla dikkat çeken köpeklerin götürülmemesine vatandaşlar isyan etti. Mahalleliden İsmail Gök "Mahra ile aynı sitede oturuyorduk. Mahra kızımız kazayı geçirdikten sonra benzer bir olay daha yaşanıyordu. Çip uygulaması çıkınca birçok kişi para vermemek için köpeğini sokağa attı. Bu hayvanseverlik değildir. Belediyeden barınak istiyoruz. Başka çocuklar ölmesin" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...