Mardin'deki kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mardin'deki kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mardin Derik'te meydana gelen ve 20 kişinin ölümüne sebep olan tır kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerden, tırın insanları ezme anları yer alıyor.

Mardin’in Derik ilçesinde meydana gelen ve 20 kişinin hayatını kaybettiği tır kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde tırın önünden kaçan ticari aracın da vatandaşlara çarptığı ve vatandaşların can havliyle sağa sola kaçıştığı görüldü.

Gaziantep'te cumartesi günü İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri Umut Yakup Tanrıöver ile Muhammet Abdulkadir Esen'in de hayatını kaybettiği kazada 16 kişi öldü. Bu olaydan 1 saat sonra Mardin Derik ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde de peş peşe tır kazaları yaşandı. Burada da 20 kişi can verdi, 26 kişi yaralandı. 

Bu olaya ilişkin yeni görüntüler çıktı. Güvenlik kamerası kayıtları şöyle: Mazıdağı istikametinden gelen tırın lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen kaza haberini duyan vatandaşlar olay yerine geliyor. Onlarca insanın olduğu yere başka bir tırın hızla geldiği görülüyor. Yan yatıp kayarak vatandaşların arasına dalan gübre yüklü tır insanlarla birlikte önüne gelen araçları da biçiyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...