Meteoroloji uyardı: Bayramda sağanak yağış bekleniyor

Düzenleyen:
Meteoroloji uyardı: Bayramda sağanak yağış bekleniyor

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre Ramazan Bayramı'nda kuvvetli sağanak yağış geliyor. Yayınlanan 5 günlük hava durumu raporununda kuvvetli sağanak yağış yarından itibarın yurt genelinde etkili olmaya başlayacak.

Meteoroloji güncel hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre kuvvetli sağanak yağış cumartesiden itibaren etkisini göstermeye başlayacak. 5 günlük haritalı raporda İstanbul, Ankara ve İzmir'de de etkili olacak yağış dikkat çekti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu (G. Antep ve Kilis hariç) ile Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar ve Konya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Marmara'nın güneyi, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun güney kesimlerinde toz taşınımı beklenmektedir.

RAMAZAN BAYRAMINDA KUVVETLİ SAĞANAK BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu haritasını yayımladı. Rapora göre kuvvetli sağanak cumartesi günü yurt genelinde etkili olmaya başlayacak. Bayram boyunca bölge bölge devam edecek.

Meteoroloji uyardı: Bayramda sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji uyardı: Bayramda sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji uyardı: Bayramda sağanak yağış bekleniyor

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, yarın zamanla yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin güney kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EDİRNE 11°C, 36°C
İSTANBUL 11°C, 21°C
KIRKLARELİ 12°C, 23°C
KOCAELİ 9°C, 22°C

EGE

Kıyı kesimlerinin az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinin, yarın öğle saatlerinden sonra Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 9°C, 27°C
DENİZLİ 15°C, 31°C
İZMİR 14°C, 26°C
MANİSA 13°C, 30°C

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Göller Yöresi ile K. Maraş çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA 14°C, 32°C
ANTALYA 16°C, 23°C
HATAY 14°C, 32°C
ISPARTA 10°C, 27°C

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, Bu akşam saatlerinde Ankara çevreleri ile yarın öğle saatlerinden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat ve Sivas çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA 12°C, 27°C
ESKİŞEHİR 10°C, 24°C
KONYA 13°C, 27°C
YOZGAT 9°C, 23°C

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Kastamonu çevrelerinin, yarın öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU 7°C, 23°C
DÜZCE 10°C, 24°C
KASTAMONU 8°C, 25°C
ZONGULDAK 11°C, 15°C

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Artvin çevrelerinin, yarın öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

GÜMÜŞHANE 8°C, 23°C
SAMSUN 10°C, 17°C
TOKAT 12°C, 26°C
TRABZON 11°C, 16°C

DOĞU ANADOLU

ERZURUM 6°C, 20°C
KARS 6°C, 16°C
MALATYA 11°C, 26°C
VAN 7°C, 17°C

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, yarın zamanla çok bulutlu, G. Antep ve Kilis dışında kalan diğer illerin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney kesimlerinde toz taşınımı beklenmektedir.

DİYARBAKIR 12°C, 25°C
GAZİANTEP 13°C, 28°C
SİİRT 15°C, 22°C
ŞANLIURFA 19°C, 31°C

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...