Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Muğla’da Türk kara sularına itilen 131 göçmen kurtarıldı

Muğla’da Türk kara sularına itilen 131 göçmen kurtarıldı

Türk Sahil Güvenlik ekipleri Muğla kıyı şeridinde Yunanistan tarafından Türk karasularına itilen düzensiz göçmenleri kurtarmaya devam ediyor.

Kaydet
a- | +A

Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından bir salın içine bindirilerek Türk karasularına geri itilen Datça’da 8, Marmaris açıklarında ise lastik bot içinde 77 olmak üzere toplam 86 düzensiz göçmen kurtarıldı.

BOTUN MOTORU ARIZA YAPINCA YAKALANDILAR
Dalaman açıklarında ise lastik botun motoru arıza yaparak açık denizde sürüklenen 35, kaçış hazırlığında olan 19 düzensiz göçmen yakalandı. Datça, Marmaris ve Dalaman açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri 5 ayrı düzensiz göçmen olayında toplam 131 düzensiz göçmeni kurtarırken, düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından Muğla Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildiler.

BAKMADAN GEÇME
İzmir açıklarında 114 düzensiz göçmen yakalandı
HABER

İzmir açıklarında 114 düzensiz göçmen yakalandı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.