Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

'Ölüyorum anne...' yazıp hastaneye gitti, kayıplara karıştı!

'Ölüyorum anne...' yazıp hastaneye gitti, kayıplara karıştı!
Fotoğraf Başlığı 'Ölüyorum anne...' yazip hastaneye gitti, kayiplara karisti!

İzmir Kınık'ta yaşayan 20 yaşındaki Selin Savaş, 16 Temmuz'da "Beyin cerrahisine gideceğim" diyerek gittiği Bergama Devlet Hastanesi'nden çıktıktan sonra kayıplara karıştı.

Kaydet
a- | +A

İzmir'in Kınık ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Selin Savaş, 16 Temmuz'da "Beyin cerrahisine gideceğim" diyerek gittiği Bergama Devlet Hastanesi'nden çıktıktan sonra kayıplara karıştı.

"KIZIMIN BAŞINA BİR ŞEY GELMESİNDEN KORKUYORUM"

Savaş'ın hastaneye girdiği ancak sadece halasına göz randevusu aldığı, bundan sonra kaybolduğu öğrenildi. Savaş'ın hastaneye gitmeden önce evindeki odasına mektup bıraktığı ve mektupta 1 yıl önce kalp krizinden ölen babası Hüseyin Savaş'a hitaben, "Babamı çok özledim. Babama gidiyorum" diye yazdığı öne sürülürken anne Ayşe Savaş, "Kızımın başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Gören hemen polise haber versin" dedi. Genç kız polis tarafından her yerde aranıyor.

'Ölüyorum anne...' yazıp hastaneye gitti, kayıplara karıştı!
Başlık Resmi'Ölüyorum anne...' yazıp hastaneye gitti, kayıplara karıştı!

FACEBOOK'TAKİ SON MESAJI "ÖLÜYORUM ANNE"

Selin Savaş'ın Facebook'ta son olarak 18 Temmuz sabahı saat 06.22'de "Çıkmaz bir sokaktır oynadığım sahne. Nereye dönsem aynı mahalle. Ölüyorum anne" diye paylaşım yaptığı görüldü. Bu paylaşımda Savaş'ın konum bilgilerini kapatmadığı ve hala Kınık ilçesinde olduğu görüldü. Ailenin emniyete başvurmasının ardından İzmir polisi alarma geçti. Polis ekipleri Selin Savaş'ın gidebileceği güzergahtaki kamera kayıtlarının yanı sıra facebook hesabındaki arkadaşlarını ve paylaşımlarını incelemeye aldı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika Genel İnternet yerel Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.