Pendik’te lapa lapa kar yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Pendik’te lapa lapa kar yağdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Anadolu Yakasının çeşitli ilçelerinde etkili olan kar yağışı, Pendik’te de etkisini arttırdı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kar altında yürürken zor anlar yaşadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Megakenti etkisi altına alan kar yağışı ile birlikte Anadolu Yakasının çeşitli ilçelerinde de yoğun kar yağışı etkili olurken Pendik’te de lapa lapa kar yağdı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, yoğun kar yağışı altında zorlukla yürüdü. Öte yandan, Pendik ilçesinde ağaçların ve araçların üstleri, evlerin çatıları ile caddeler ve sokaklar beyaza büründü.

YOĞUN KAR YAĞIŞI GELECEK

Nihat Yağcı isimli bir vatandaş, “Çok fazla kar yağacak diyorlar. Şu anlık trafiği felç edecek kadar kar yok. Tedbirlerimizi tabi ki aldık. Dışarı çıktığımızda eğer araçta kar lastiği varsa çıkacağız, yoksa da tedbirsiz çıkmayacağız” dedi.

Pendik’te lapa lapa kar yağdı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...