Pes dedirten görüntüler! Trafik kazası meydan savaşına döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Pes dedirten görüntüler! Trafik kazası meydan savaşına döndü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Esenyurt'ta bir düğün konvoyu ile yoldan geçen motosikletli kazaya karışınca olan oldu. Kazada maddi hasar meydana gelince konvoydakiler motosikletliyi darp etti. Motosikletli olay üzerine babasını çağırdı ve yardım istedi. Motosikletli ile babasının düğün konvoyu ile arasında yaşana o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yaşanan trafik kazası maddi hasar verdi sonra daolan oldu.  Esenyurt Doğan Aras Bulvarı üzerinde gerçekleşten olayda dün gece saatlerinde iddiaya göre  düğün konvoyu ile motosiklet sürücüsü arasında maddi hasarlı kaza meydana geldi. Kaza sonrası iki taraf arasında sinirler gerilirken konvoydaki araçlardan inen vatandaşlar, sürücüyü darp etti. 

MOTOSİKLETLİYİ DARP ETTİLER

Motosiklet sürücüsünün kendisine yardım etmesi için olay yerine çağırdığı babasına da saldırılırken arabası yumruk ve tekmelerle hasar gördü. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Emniyet güçleri kavga sonrası taraflara işlem uygularken yaşanan o anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

O ANLAR ANBEAN KAMERADA

Yaşanan kavga anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde düğün konvoyu ile motosikletlinin ve sürücünün babası arasındaki kavganın polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından ayırılmaya çalışıldığı ve konvoydakilerin, aracı parçaladığı görüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...