Polisin alışverişini yaptığı yaşlı adam ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Polisin alışverişini yaptığı yaşlı adam ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya'da pandeminin ilk dönemlerinde evden çıkamadığı için polis tarafından pazar alışverişi yapılan ve polis memuruna ihtiyaçlarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan 77 yaşındaki yaşlı adam, evinde ölü bulundu.

Konya'da 77 yaşındaki Rüstem Kılınç'a ulaşamayan yakınları, aynı ilçede ikamet eden başka akrabalarından yaşlı adamı kontrol etmeleri için yardım istedi.

Rüstem Kılınç'ın evine giden akrabası pencereden bakınca yaşlı adamın yerde hareketsiz yattığını gördü. Olay sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Şahsın ikametine gelen sağlık ve güvenlik ekipleri yaptıkları incelemede yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan araştırmada herhangi bir şüpheli durum olmadığı belirlendi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADIĞI VİDEO İLE HATIRLANDI

Rüstem Kılınç’ın pandeminin ilk dönemlerinde pazar ihtiyaçları için evine gelen polis memuruna isteklerini yazdırırken gözyaşlarını tutamayarak ağlamış, kaydedilen o anlar sosyal medyada en çok izlenilenler arasına girmişti.

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...