Samsun'da korkunç kaza! Araçtan savrulup su kanalına fırladılar: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Samsun'da korkunç kaza! Araçtan savrulup su kanalına fırladılar: Ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun’da bir ailenin bulunduğu kontrolden çıkan hafif ticari araç feci bir kaza yaptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi araçtan fırlayarak su kanalına düştü. Kanala fırlayan 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

Bir ailenin bindiği araç korkunç bir kaza yaptı. Terme ilçesi Söğütlü mevkiinde saat 02.30 sıralarında meydana gelen kazada Samsun-Ordu karayolunda seyir etmekte olan Serkan A. idaresindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan demir bariyerlere çarparak takla attı. 

SU KANALINA FIRLADILAR

Araçta bulunan Fatma A. ve Osman A. kaza sırasında araçtan fırlayarak su kanalına düştü. Olayın 112'ye bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

Samsun'da korkunç kaza! Araçtan savrulup su kanalına fırladılar: Ölü ve yaralılar var

AYNI AİLEDEN ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Kazada, Fatma A. ve Osman A. olay yerinde hayatını kaybetti, Ali A., Serkan A. ve Özlem A. ise yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Fatma A. ve Osman A.’nın cansız bedeni Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...