Sandalye fabrikası alev alev yandı

Sandalye fabrikası alev alev yandı
Başlık ResmiSandalye fabrikasi alev alev yandi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir sandalye fabrikası alev alev yandı.

Kaydet
|
Hamile bir işçi ve fabrika sahibi fenalık geçirdi. Tahliye edilen çalışanların gözyaşı döktüğü görüldü. Yangının diğer fabrikalara sıçramaması için büyük çaba harcandı.

Hamzabey Mahallesi'nde 2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Leta sandalye fabrikasında işçilerin yemek molası sırasında depo kısmında yangın çıktı.İtfaiyeye haber verilirken, yangın sırasında yemekhanede olan fabrika işçileri hızla tahliye edildi. Tahliye edilen işçiler arasında yer alan hamile kadın Gülten Ş. dumandan etkilenerek fenalaştı.

Rahatsızlanan kadın 112 ambulansıyla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
İnegöl itfaiyesi dört bir yandan alevlere müdahale ederken, Bursa ve diğer ilçelerden takviye ekip istendi. Bursa, Yenişehir itfaiyeleri ile İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de söndürme çalışmalarına katıldı.

SU BİTTİ, FABRİKA SAHİBİ FENALIK GEÇİRDİ

Yangın söndürme çalışmaları sırasında ekiplerin suyu bitince kriz yaşandı. İşçiler ve fabrika yetkilileri OSB'de yangın vanalarının yetersiz olması sebebiyle 2. OSB yönetimine tepki gösterdi. 25 bin metrekare kapalı alanda üretim yapılan fabrikanın deposundaki çıkan yangının hemen yanındaki fabrikaya sıçramaması için de ekipler büyük çaba sarf etti.

Yangını duyar duymaz gelen fabrika sahibi Levent Özcan fenalık geçirdi. Gözyaşlarını tutamayan Özcan'ı diğer fabrika sahipleri teskin etmeye çalıştı. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.