Sevmek istediği köpek dehşeti yaşattı! 9 yaşındaki çocuğa 40 dikiş atıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sevmek istediği köpek dehşeti yaşattı! 9 yaşındaki çocuğa 40 dikiş atıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya’nın Kulu ilçesinde 9 yaşındaki bir çocuk yol kenarında duran bir köpeği sevmek istedi ve yaklaştı. Aniden köpeğin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki çocuk saldırı sonrası hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan çocuğun boğazı ve başına 40 dikiş atıldı.

Son zamanlarda artan sokak köpeği dehşetleri özellike çocukların resmen korkulu rüyası haline geldi. Daha önce Gaziantep, Antalya ve birçok ilde meydana gelen sokak köpeği saldırılarında çok sayıda kişi ağır yaralanmıştı. Bu sokak köpeği dehşetleri örneklerine bir yenisi daha eklendi.

Konya'nın Kulu ilçesinde dün akşam saatlerinde Kemaliye Mahallesinde meydana gelen feci olayda evlerinin yanında yatan başıboş çoban köpeğini sevmek isteyen 9 yaşındaki Ç.S. köpeğin saldırısına uğradı.  Çocuğa bir anda saldıran köpek Ç.S.’yi boğazından ve kafasından yaraladı.

Yaralanan çocuğun bağırmasını duyan ailesi yetişerek köpekten kurtardı.

KAFASINA VE BOĞAZINA 40 DİKİŞ 

layın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine adrese ambulans sevk edildi. Kulu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan çocuğun boynunda ve başındaki açılan yaralara 40 dikiş atıldı. Köpeğin kuduz olması ihtimaline karşı çocuğa kuduz aşısı da yapıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...