Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Silivri'yi birbirine katan kampanya... Geceden çadır kurup beklediler

Silivri'de zincir bir marketin açılışında 1000 kişiye 1000 lira hediye çeki verileceğini duyanlar geceden çadır kurdu. Marketin önünde yüzlerce metre uzunluğunda sıra oluşurken o anlar dron ile havadan görüntülendi.

Kaydet
a- | +A

Silivri'de bir market zinciri ilçeyi birbirine kattı. Şube açılışına özel yüzde 40 indirim ve 1000 kişiye 1000 lira hediye çeki kampanyası düzenleyen markete vatandaşlar akın etti.

Sabahın erken saatlerinde marketin önünde uzun sıralar oluşturan vatandaşlar, uzun bekleyiş sonrasında 1000 liralık hediye alışveriş çekini aldıktan sonra markete adeta hücum etti.

Silivri'yi birbirine katan kampanya... Geceden çadır kurup beklediler - 1. Resim
Başlık ResmiSilivri'yi birbirine katan kampanya... Geceden çadır kurup beklediler - 1. Resim

KASAP REYONLARI YAĞMALANDI

Açılış ile birlikte markete giren vatandaşlar yaşanan yoğunluk nedeniyle alışveriş yapmakta zorlandı. Çoğunlukla gıda ve mutfak ürünlerini tercih eden vatandaşlar, kasap reyonlarını adeta yağmaladı. Yaşanan yoğunluk kameralara yansırken, onlarca metre uzayan alışveriş sırası dron ile havadan görüntülendi.

Kampanyalardan yararlanmak için akşam gelip marketin önünde çadır kuran bir vatandaş, “Öncelikle kişi başı bin TL'lik bir hediye çeki var ve ayrıca içeride harici çekilişler olacakmış, kampanyalar olacakmış, bunun için de buradayız. Hediye çekimimizi alacağız. Sabah erkenden sırada çok fazla insan olacağını düşünüyoruz, biz yani güzel bir vakit geçirelim hediye çekimizi alalım istiyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME
İzmir
HABER

İzmir'de 3 genç 'kız meselesi' nedeniyle çıkan kavgada hayatını kaybetmişti... O anların kamera görüntüleri ortaya çıktı

Sabahın erken saatlerinde sıraya giren Doğan Altun, “Biz 06.30'dan beri buradayız bekliyoruz. Daha çok temel ihtiyaç gıdaları un, şeker, yağ gibi temel ihtiyaç gıdalarını almayı düşünüyoruz” dedi.

Silivri'yi birbirine katan kampanya... Geceden çadır kurup beklediler - 2. Resim
Başlık ResmiSilivri'yi birbirine katan kampanya... Geceden çadır kurup beklediler - 2. Resim

"SABAH 7'DE GELDİM 300 KİŞİ VARDI"

Uzun bir bekleyiş sonrasında alışveriş yapmak için hediye çeki alan Hatice Tiryaki, “Güzel, hayırlı olsun Silivri halkına, burası bizim için çok iyi oldu. Çocuğumla geldim onun isteklerine göre alışveriş yapacağız. Sabah saat 07.00'de geldim bu saate kadar bekledim. En son abi saydığımda 300 kişi vardı şuan da bilmiyorum. Allah geride kalanlara yardım etsin” şeklinde konuştu.

Market önündeki kalabalık kısa süre sonra binlerce kişiye ulaştı. Kuyruğu aşarak hediye çeki alan ve markete girmeyi başaran müşterilerden Hüseyin Özgün, “Valla sevindik bu kadar beklemeye göre güzel oldu. İnşallah güzel bir alışveriş yapacağız. Sabah saat 07.00'den beri buradayız bekliyoruz. Aldık çekimizi ev ihtiyaçlarımızı göreceğiz çay, şeker, un her şeyi alacağız Allah'ın izniyle” diye konuştu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.