Su altında evlilik teklifinde bulundu

Su altında evlilik teklifinde bulundu
Başlık ResmiSu altinda evlilik teklifinde bulundu

Muğla Valiliğinde görevli Abdullah Kılıç, 1,5 yıl önce tanıştığı Zerrin Kurt'a Marmaris'te su altında evlenme teklifinde bulundu.

Kaydet
|
Muğla Valiliğinde görevli memur Abdullah Kılıç, 1,5 yıl önce tanıştığı Zerrin Kurt'a, ilk kez gerçekleştirdikleri dalış sırasında açtığı pankartla evlenme teklif etti.


Muğla ve ilçeleri dalış tutkunlarının öncelikle tercih ettiği yerler arasında bulunurken, su altı zaman zaman sürpriz evlilik tekliflerine de sahne oluyor.


Valilikte görevli Kılıç da 1,5 yıl önce tanıştığı Kurt'a evlenme teklif etmeye karar verdi. Sabah Marmaris Yat Limanı'ndan bir dalış okulunun teknesine binerek denize açılan çift, eğitmenlerinin gözetiminde tüple daldı.


Zerrin Kurt, dalış eğitmeniyle balıkları incelerken, Abdullah Kılıç eğitmenler ve arkadaşlarının yardımıyla "Benimle evlenir misin?" yazılı pankart açtı.


Arkasını döndüğünde pankartı gören Kurt, büyük şaşkınlık yaşadı. Denizin 5 metre altında eline tutuşturulan iki rulodan birini açan ve "Evet" yazdığını gören Kurt, Kılıç'a yazıyı göstererek teklifi kabul etti.


Kılıç, su altından çıktıktan sonra Kurt'a evlenme teklifini arkadaşlarının önünde yineledi.


İlginç bir anı olması için bu yöntemi seçtiğini belirten Kılıç, "Uzun zamandır arkadaşlarımla dalış yapmak istiyordum ama olmamıştı. Bugün hem ilk kez dalış yaptım hem de sürpriz evlilik teklifinde bulundum" dedi.


Zerrin Kurt ise bir hafta sonra nişanlanacaklarını anlatarak, "Böyle bir olaydan hiç haberim yoktu. Ama suyun gizemli dünyasında bu teklifi almak beni çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.