Temel kazmak için kepçeyi çalıştıran operatör çuvallarla el bombası buldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Temel kazmak için kepçeyi çalıştıran operatör çuvallarla el bombası buldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir inşaat kazısı esnasında patlayıcı özelliğini kaybetmiş çok sayıda el bombası bulundu.

Bandırma'da bir inşaat alanındaki temel kazma sırasında çuvallar içinde patlayıcı özelliğini yitirmiş çok sayıda el bombası bulundu. İlçeye bağlı 100. Yıl Mahallesi 1565. Sokak’ta inşaat temeli için gerçekleştirilen kazı esnasında el bombaları bulundu. Kepçe operatörü tarafından fark edilen olayın ardından polise haber verildi. Olay yerine sevk edilen ekipler tarafından kazı esnasında ortaya çıkan el bombalarının bir kısmı çuvala doldurularak muhafaza altına alındı.

Temel kazmak için kepçeyi çalıştıran operatör çuvallarla el bombası buldu

BOMBALAR ESKİ TARİHE AİT

İnşaat müteahhidi Davut Çakmak, "İnşaat alanımızda temel kazısı yapılırken eski tarihe ait el bombaları çıktı. Polise haber verildi. İnceleniyor. Osmanlı dönemine ait, 1. Dünya Savaşı'na ait olduğu sanılıyor. Ekipler araştırıyor" dedi. El bombalarının kim ya da kimler tarafından gömüldüğü bilinmezken el bombalarını incelemek üzere Balıkesir il merkezinden uzman ekip çağrıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...