Van'da peş peşe korkutan depremler

Van'da peş peşe korkutan depremler
Başlık ResmiVan'da pes pese korkutan depremler

AFAD'dan alınan son dakika deprem verilerine göre; Van'ın Tuşba ilçesinde saat 01.44'te 3,8 büyüklüğünde, saat 05.26'da ise 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kaydet
|

Son dakika deprem haberi: Van gece saatlerinde iki depremle sallandı. Van'ın Tuşba ilçesinde saat 01.44'te 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem yerin 6.95 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

TUŞBA'DA İKİNCİ DEPREM

Aynı bölgede saat 05.26'da 3,9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD, depremin yerin 7.03 kilometre derinlikte meydana geldiğini açıkladı.

Bölgede saat 01.44'den 05.26'ya kadar en büyüğü 3.9 büyüklüğünde olmak üzere toplam 10 deprem gerçekleşti.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, "Saat 05.26'da ilimiz Tuşba ilçesi merkezli 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar yansıyan olumsuz bir durum yoktur" denildi.

Van'da peş peşe korkutan depremler
Başlık ResmiVan'da peş peşe korkutan depremler

BAKMADAN GEÇME
Çorum
HABER

Çorum'da 4.1 büyüklüğünde deprem

BAKMADAN GEÇME
Elazığ
HABER

Elazığ'da peş peşe 2 deprem oldu

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.