Yakıt tankeri patladı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Yakıt tankeri patladı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Başlık ResmiYakit tankeri patladi: 1 ölü, 1 agir yarali

Adana'da yakıt tankerinde kaynak yapılırken meydana gelen patlamada Suriye uyruklu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaydet
|

Edinilen bilgiye göre, olay Sarıçam ilçesindeki Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hangarlarının bir kısmı depo olarak kullanılan boya fabrikasına sabah saatlerinde bir midibüs ile gelen Suriye uyruklu 2 kişi, burada boş olan yakıt tankerine kaynak yapmaya başladı. Bir süre sonra tankerde patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle Ahmet Elşeyelsana hayatını kaybederken, diğer Suriyeli ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Patlama sırasında ölen Elşeyhelsana'nın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık bir ay önce de vincin sepetine binen 6 işçiden 5'i, halatın kopması sonucu hayatını kaybetmişti.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
İzmir Asayiş Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.