Yediemin deposunda dehşete düşüren olay: Yanan otomobilden erkek cesedi çıktı

Düzenleyen:
Yediemin deposunda dehşete düşüren olay: Yanan otomobilden erkek cesedi çıktı

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te bulunan yediemin deposunda çıkan yangında yanan bir aracın bagajında, genç bir erkeğe ait olduğu öğrenilen ceset bulundu.

Gaziantep'te bulunan bir yediemin deposundaki hurda otomobilde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangının söndürülmesinin ardından aracı kontrol eden ekipler, bagajda erkek cesedine rastladı. Cesedin 2 yaşlarındaki bir gence ait olduğu ortaya çıktı.

İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN BULUNDU
ÜSGET Sanayi Sitesi Erdoğan Ergönül Caddesi'nde bulunan yediemin deposundaki hurda otomobilde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, çevredekiler ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Ekiplerce yapılan incelemede aracın bagajında erkek cesedi bulundu. Araç ve çevresinde detaylı inceleme gerçekleştiren polis ekipleri, 25 yaşlarındaki erkeğe ait olduğu tahmin edilen cesedin kimlik tespiti için çalışma başlattı.

Ceset, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...