‘Renklendirerek’ yapılan saldırılar..

A -
A +
Meral Akşener, Hatay'da esnaf geziyor: -İşler nasıl? -“Elhamdülillah.. Çok şükür memnunum..” Tam o sırada esnafın yanındaki kişi araya giriyor: -“Konuşmak istiyorum, derdimi anlatmak istiyorum..” Dükkân sahibi müdahale ediyor: -“Bu arkadaş bizimle değildir..” O kişiye kim olduğu neci olduğu soruluyor.. Aaa o da ne? -“Ben CHP Gençlik Kolları üyesiyim” diyor.. Gayet tabii ki CHP üyesi olabilir.. Eleştirebilir de.. Ama neden esnafmış gibi numara yapıyor? Hatay'da yeni bir kurgu daha patladı.. Tiyatro sergilendi.. Benzeri Rize'de yaşanmıştı.. Belli ki devamı da gelecek.. Bu örneği niye verdik? İşte tam da bu yapılmak isteniyor.. Olayın akabinde yandaş medya, montajlanan görüntüyü servis etti.. Pası alan yumurta hesaplar, haberi sosyal medyada köpürttü.. Yalan veya iftira, bunların hiçbiri önemli değil.. Ne olduğuna bakmaksızın inanan ve alkışlayan bir grup var maalesef.. Son dönemde Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında rekabet başladı.. Altında tabii ki ‘Cumhurbaşkanlığı adaylığı’ meselesi var.. Her ikisi de gündeme gelebilmek için sınır tanımıyor..   MENDERES’İN ABD GEZİSİ   FETÖ ve türevleri sosyal medyada etkili.. Türkiye aleyhtarlığına devam ediyorlar.. Geleneksel medya da kullanılıyor.. Geçenlerde ilginç bir analiz yayınlandı: Rahmetli Adnan Menderes'in darbe öncesi yaptığı ABD seyahati yalan yanlış bilgilerle servis edildi.. Bu arada CHP, Adnan Menderes isminin sıklıkla konuşulmasından rahatsız.. -“Böyle şey mi olur.. Her hafta bir şekilde gündeme getiriliyor..” diyorlar.. Bunda rahatsız olacak ne var? Abdülaziz Han bilekleri kesilerek şehit edildi.. Bugünkü mücadele ta 1870’lerden beri devam ediyor.. Türk düşmanları ve ‘manda’ yanlılarına karşı.. “Adnan Menderes'in ABD seyahati ne alaka?” demeyin.. Çok alakalı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD Başkanı Biden’la NATO zirvesinde yapacağı görüşme hedef alınıyor.. ABD Menderes’i çizmişti, Erdoğan’ı da çizdi mesajı verilmek isteniyor.. Türkiye zaten kaç yıldır saldırı altında.. Dolar savaşları sürüyor.. Hepsinin de üstesinden gelindi.. Türkiye o eski Türkiye değil.. Köprünün altından çok sular aktı..   RESİMLERE KANMAYIN  
FETÖ kara propagandayı ‘renklendirme’ ile yapıyor.. Açılan yumurta hesaplara, Erdoğan, Bahçeli, Türk Bayrağı veya Atatürk resimleri yerleştiriliyor.. Bu hesaplar başlangıçta Erdoğan ve Bahçeli’ye ait mesajları paylaşıyor.. Atatürk resimli hesaplardan laiklik mesajları veriliyor.. Ama sonra.. Erdoğan, AK Parti ve Hükûmet hedef alınıyor.. Devlet Bahçeli ve MHP eleştirilmeye başlanıyor.. Yine geçenlerde yandaş medyada haberler yapıldı: -“AK Partili hesaplar AK Parti aleyhtarı oldu..”O hesaplar hiçbir zaman ‘Erdoğan’cı veya AK Partili olmamıştı ki..Renklendirme işte tam da bu..Resimlere bakıp da sakın aldanmayın..Kılıktan kılığa girip, sürekli maske değiştirenlere kanmayın.. Bu FETÖ’nün kullandığı klasik yöntemlerden sadece birisi.. FETÖ’nün tezviratları da hiçbir zaman sonlanmayacak..Kullanışlı kim varsa peyderpey devreye alınacak..
  PKKYA ÖLDÜRÜCÜ DARBELER   Irak’ın kuzeyi son günlerde çok hareketli.. Terör örgütü, sağlı sollu yumruklar yiyor.. Zaten, birilerinin sıkıntısı da bundan.. Türk dış politikası ve terörle mücadeledeki başarı bazılarını çıldırttı.. Türkiye de artık sadece Türkiye'den ibaret değil.. Haksızlığa karşı duruşu ile dünyadaki tüm mazlum halkların temsilcisi konumunda.. O yüzden de Erdoğan’ın liderliği çok önemli..Osmanlı bakiyesi toplulukları kucaklamak Anadolu insanının nüvesinde var..Sığınmacılara yönelik düşmanlık bu toprakların ananesine aykırıdır..PKK 2021 yılını hiçbir zaman unutamayacak.. Sofi Nurettin’in imhası büyük yıkıma neden oldu.. PKK şimdilerde üç maymunu oynuyor.. Yalan üstüne yalan söylüyor.. İçerisi kaynıyor.. Moraller bozuk.. Taban da desteğini çekiyor.. Yandaşlarına “Sofi yaşıyor.. Bu T.C.’nin oyunu” diyorlarmış.. Güneş balçıkla sıvanmaz.. Kandil çoktan yanmaya başladı bile..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.