Fetullah Gülen’e suikast çok yakında içeriden gelecek

A -
A +
FETÖ’nün özellikle yurt dışında içinin çok karışık olduğunu şu anda Avustralya’da olan firari İhsan Yılmaz’ın grup içi yazışmalarıyla aktarmıştım geçen hafta. Daha sonra İhsan Yılmaz’ın söylediklerinden diğer çarpıcı bilgileri de yazacağım ama bu hafta, kimliği gizli ve FETÖ’cülerin yakından izlediği bir hesabın verdiği inanılmaz bilgileri paylaşacağım sizinle. Bir ek bilgi vereyim. Bu hesabın yazdıkları önemli bir FETÖ Hususisi tarafından sürekli olarak twitter hesabından RT(retweet) ediliyor.
Hem twitter hesabı, hem de bir blog sitesi olan MEKANİZELER adlı bu hesap, örgütün içini o kadar iyi biliyor ve öyle ayrıntılar veriyor ki insan şaşırıyor. Yazdıklarını, hesabı açtığı tarihten itibaren geriye dönerek baştan sona okudum. Anladığım şu: FETÖ örgütünün içi tek kelimeyle kaynayan kazan. Hatta yurt dışında bu kazan fokurduyor ve neredeyse patlayacak.
Peki, FETÖ’cülerin Hocaefendi dedikleri ve kısaca HE diye yazdıkları Fetullah adlı terörist başının akıbeti ne olacak? Bunu da yazılanlardan anlayabilmek mümkün.
Şunu söyleyebiliriz ki geleceği hiç de parlak değil. Biliyorsunuz, şimdiye dek söylenen hep şuydu:
"Eğer öldürülmezse Türkiye’ye iade edilecek."
Ama öyle anlaşılıyor ki Fetullah’ın en yakınındaki iki isim olan Şerif Ali Tekalan ile Mustafa Özcan şimdiden iktidar mücadelesine girmiş durumda ve fena hâlde kapışıyorlar. Ve bu ikisinden biri HE’ye suikast hazırlığı içinde. Hesap sahibi Mekanizeler, bunun çok yakınlarda olacağını ve Fetullah Gülen’e KALP KRİZİ süsü verilmiş bir suikastın çok yakında yapılabileceğini iddia ediyor.
 
FETÖ HUSUSİLERİNDEN İKİ İBLİS KİM?
 
MEKANİZELER isimli hesap(*) birkaç gün önce FETULLAH GÜLEN’E SUİKAST HAZIRLIĞINI bakın nasıl anlattı:
“Es-Selamu Aleykum. Bugün hepimizi yakından ilgilendiren, çok önemli bir konu üzerine yazacağım. Lütfen çok dikkatli okuyun.
Önümüzdeki günlerde Hoca Efendiye karşı bir girişimde bulunulacak. Kalp krizi haberlerinin çıkmasıyla uygun zamanın şimdi olduğuna karar verdiler.
Hoca Efendi ile mütevazı istirahatgâhında bulunan ve çevresinin güvenini kazanmış bir el tarafından gerçekleştirilecek. Hoca Efendinin mahrem hizmetlerini sürdürdüğü zaman zarfında etrafının güvenini kazanan bu şahsa çok dikkat edilmeli.
Ben bu satırları yazmadan önce belki bu hain planlarına başlamış dahi olabilir hatta geç kalmış dahi olabiliriz.
Bu hain hadiseyle ilintili olan, Şerif Ali Tekalan'ın Pensilvanya'da kimlerle irtibatlı olduğu acilen araştırılması gerekir. Şerif Ali Tekalan'ın irtibatları çözüldüğü takdirde, camiaya hazırlanan bu 2. büyük tuzak ortadan kaldırılacaktır. Kifayetsiz muhteris Şerif Ali Tekalan, HE sonrası Hizmet Hareketini, Mustafa Özcan'a bırakmak istemiyor.
Bu iki iblis arasındaki çekişme, 2. büyük tuzağın kimin eliyle yapılacağının kavgası.
Şerif Ali Tekalan akademisyen kimliği sayesinde, Amerika'daki derin devletle irtibatını ve ilişkisini sağlamlaştırıyor. Şerif Ali Tekalan'ı yakından tanıyanlar, ne kadar pragmatist ne kadar ikbal düşkünü olduğunu çok iyi bilir ve şehadet ederler.
Dün aslında 2. büyük komplodan bahsedecektim ama bu hain planı deşifre etmem gerekti. Eğer bu hain plan engellenemezseHizmet Hareketi için son perde olabilir.”
Bu hesap kendisinin kimliğini sorgulayan ve diğer FETÖ’cü hesaplardan saldıranlara aşağıdaki bilgiyi veriyor:
“Kim olduğumu merak edenlere birkaç ipucu vereceğim. Ben 2 kardeşi tutuklu, 3 yakını KHK mağduru olan biriyim. Diğer bir ifadeyle tuzu kuruların çoktan unuttuğu Hizmet gönüllüsü insanlardan bir tanesiyim. Ajan provokatörlerin tahrikleriyle hayatımız karardı! Üstümüze benzin dökülüp yakılmadığımız kaldı. İşte bu ajanların hasmıyım.”
Neden bir açık hesapta “gizli kalması gereken” bilgileri paylaştığı ve neden “ağabeylerle ablalara” iletmediği yolundaki eleştirilere verdiği cevap da şöyle:
“Burada yazdıklarını neden büyük abilere anlatmıyorsun diye, abiler ve ablalar bana soruyorlar. Defalarca denedim gücüm yetmedi. Bu yüzden İSTİŞARE YOLLARI KAPALI çığlığımın duyulmasını bekledim. Duyuldu da Elhamdulillah.”
MEKANİZELER hesabı “ajan-provokatör” olarak bazı isimlere çok ciddi suçlamalar yöneltiyor. Bunlardan biri Emre Uslu (Ona GÖZLÜKLÜ diyor) diğeri de Ekrem Dumanlı. Bunların “camiayı” felakete götüren isimler olduğunu sık sık tekrar ediyor.
Bu hesaptan bir yazı daha paylaşalım. Afganistan ve Pakistan’dan sorumlu FETÖ imamı olan, Zaman, Samanyolu ve Aksiyon’da çeşitli görevler yürüten firari ve Fransa’ya iltica talebinde bulunan Halit Esendir’e mektup yazmış. “Ona kötü insan diyemem” diye başlıyor mektubuna.
“Fransa'ya iltica talebinde bulunmuşsunuz, hayırlı olur inşallah. Peki, biz Anadolu’da evinin önüne çıkamayanların durumu ne olacak? Halit abi senin çocuklarını bile sana bu ajan provokatörler düşman etmediler mi? Bırak Allah aşkına. Hakkını helal et, benden yana helal olsun.”
…..
(*) http://mekanizeler.blogspot.com.tr/
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.