Mayası bozuklar tetikçi tuttu saldırmak için

A -
A +
Sözcü’den söz ediyorum.
Bir tetikçi istihdam etmişler. O da ilk yazısına beni ve önceki gün Sözcü hakkındaki yazımı konu etmiş.(*)
Onlar da anladı mayalarının bozukluğunu. Yalan haberciliğin, çirkefin ve iftiranın gazetesi olduğunu cümle âleme duyurduk. Hırsları, kinleri ve nefretleri bu yüzden. Buldukları kişiyi, bir nevi Özgür Özel’in medyadaki muadili gibi düşünün; aynı hamurdan.
Benim 2010 yılında attığım “Fetullah Gülen solcu gençlerle tanışıklığını anlatıyor Samanyolu televizyonunda, çok ilginç” diye yazan tweetimi paylaşmış zavallı. Ardından yine 2011’deki “Derin yapılanma Fetullah Gülen’i hedef aldı, çok ilginç, önce Bahçeli, sonra bu Cübbeli” yazan tweetimi.
Aha şuracıkta da paylaşıyorum. Ne FETÖ’cüler, ne de Kemalist vesayetçiler, onların çanak yalayıcısı gazeteci kılıklı yazarlara benzerim. Alnım ak, geçmişim tertemiz.
İki tane son derece doğal tweetle aklınca beni itibarsızlaştıracağını sanan bu kılkuyruk Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2015 yılında tam sekiz kez Samanyolu televizyonuna çıktığını ve orada FETÖ’den aldığı bilgilerle “Erdoğan yurt dışına kaçacak, ama biz onu getirtip yargılayacağız” dediğini yazabilir mi?
Yan komşusu Saygı Öztürk’ün 2016 yılına dek yine Samanyolu Haber’de program yaptığını. Şu anda FETÖ’den hapiste olan Gültekin Avcı’yı kurtarmak için yazılar yazdığını, Gürsel Tekin’in, Mahmut Tanal’ın, Eren Erdem’in, Barış Yarkadaş’ın Sezgin Tanrıkulu ve CHP’li milletvekillerinin FETÖ’nün kapanan televizyonları ve gazetelerine destek vermek için polis önüne bariyer olduklarını, firari Tarık Toros ile Ekrem Dumanlı’ya payandalıklarını, yazdığı gazete Sözcü’nün FETÖ’den gelen belgeleri gerçekmiş gibi 17-25 Aralık sürecinde yayınladığını, yine komşu Ağabey’i Emin Çölaşan’ın “Evet ben cemaati destekledim” dediğini…
Kısa tutuyorum. Onlarca daha sıralayabilirim buraya rezilliklerinin nasıl diz boyu olduğunu göstermek için.
Yazamazlar çünkü bu bir karakter meselesidir.
Benim Cem Küçük ve Ali Karahasanoğlu ile birlikte Sözcü davasına destek verdiğimi yazıyor. Sözcü davasında tanık olarak neler söylediğimi, gazetesi Sözcü’nün beni nasıl övgüyle manşetlere taşıdığını çabuk unutmuşa benziyor. Şimdi yine aynı şeyi söyledim ve yazdım da:
“Emin Çölaşan ve Necati Doğru FETÖ’cü değil ama FETÖ’yü desteklemiştir. Üstelik bunu ben değil bizatihi Emin Çölaşan’ın kendisi söylüyor.”
Evet, Çölaşan “AKP ile FETÖ kavgasında FETÖ’yü destekledim” diyor. Hakkında açılan dava da FETÖ’cü olduğu için değil, FETÖ’yü desteklemekten nitekim.
Bu arada benim yazılarımdan bula bula İlhan Kesici dalgınlığını çıkarabilmiş olması da ayrı bir zavallılık.
Yazık oldu Aytunç Efendi’ye.
 
(*) A Haber'den Sözcü Yalanları
https://www.ahaber.com.tr/galeri/turkiye/kare-kare-sozcunun-yalanlari
GÜNÜN YALANLARI SİTESİ
https://gununyalanlari.com/etiket/sozcu-gazetesi
TAKVİM gazetesi
https://www.takvim.com.tr/guncel/2018/07/02/sozcunun-silivri-yalani-elinde-patladi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.