AYM’den terörle mücadeleye ağır darbeler

A -
A +
Önce kamuda işe alınacak sözleşmeli personel için GÜVENLİK SORUŞTURMASI yapılmasını iptal etti.
Ardından polise sanal âlemde işlenen suçlarda internet abonelerini takip etme ve kimlik bilgilerine ulaşma yetkisini veren yasa maddesini iptal etti.
Yani bundan sonra AYM sayesinde sosyal medyada ahlaksızca tehdide, hakarete, yalana, iftiraya hazır olun. Polis bunların takip ve tespitini yapamayacak.
Son kararla da MİT veya Emniyet tarafından, ortakları ya da yönetim kurulu üyeleri arasında terör örgütleri ile irtibatlı kişiler olduğu belirlenen medya kuruluşlarının TV lisans başvuruları reddedilemeyecek. Yani AYM özetle yöneticileri arasında PKK’lı ve FETÖ’cü olan medya kuruluşlarına “Yürü aslanım kim tutar seni” diyor.
Şimdi sırada İNFAZ YASASI var.
FETÖ’cüler bu yasanın da iptalini istiyorlar, cezaevlerindeki FETÖ’cülere tahliye yolu açılsın diye. AYM Başkanı Zühtü Aslan’a tehditlerinin sebebi boşuna değil.
Bunu önceki gün yazmıştım.
Adalet Bakanlığı acaba durumun farkında ve gerekli…
Yok, vazgeçtim, oraya bir şey sormuyorum.
Cumhurbaşkanlığı makamına sorsam.
Beni duyan olur mu?
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZILARI İÇİN TIKLAYIN

Darbeci muhalefetin gökten yağmasını beklediği kemik neydi?

Sayın Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, bu mektup size…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.