F.Bahçe’de kim kadro dışı değil?

A -
A +

Geçtiğimiz cuma ekrana bakıyorum, bir alt yazı geçiyor. Vay ki vay! Fenerbahçe’nin Avusturya kampının dışına bırakılmış, yani kadro dışı listesi inanılır gibi değil... Ne kadar ilk on bir oyuncusu varsa listede... Geçen hafta ne yazmıştım? Demiştim ki, bu firma yakında Portekiz takımı olur... Eh az kaldı galiba... Savunma mı? Efendim sakatlar İstanbul’da bırakılmış ve de satılıklar... Tamam da sakatlar oralarda tedavi edilemiyor mu? Aman bana ne!

Buse Hanım sen yaptın öyle?

Akdeniz Oyunlarına şöyle bir göz gezdireyim dedim. Kadınların güreşine rastladım. Minderde Buse Tosun Çavuşoğlu isimli sporcumuz vardı. Hem de final maçında... Ne yaptı peki? Tuttu tuttu hep rakibinin saçlarına yapışıp onu indirmeye çalıştı. Hatta bir defasında hakem 4 puan verdi ama itirazlar sonucu puanların hepsi iptal edildi ve maçı kaybettik... Sakın bir daha yapma e mi kardeş!

Bravo Okan Kardeş!

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk geçtiğimiz hafta sonuna doğru Florya’da basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Ben Okan’ın futbolculuğunu beğenirdim. Teknik adamlıkta da ciddi başarılar elde etti. Ama bence bu defa sorulara verdiği cevaplar ve de eklemeler hepsini geride bıraktı. G.Saray’ın gerçekten de, bir aksilik olmaz ise önünü açmış...

TFF kaşınıyor mu?

Yeni başkanı ve ekibi ile umut veren TFF baktım ki, deplasman seyirci oranını yüzde 30’a çıkarmış... Anlaşılan o ki bu başkanın ve ekibinin ülke insanı yapısından haberi yok. Bakalım meydana gelecek olaylar karşısında bu yönetim ne gibi kararlar alacak? Şayet bir şeyler olursa sorumlusu kendileridir. Buna göre davranmaları gerekecek.

Ali Koç’a ciddi bir soru!

Geçtiğimiz hafta sonu yine TFF’ye bulaşmış Başkan! 3 Temmuz vakası ile ilgili ‘susalım’ kuralı koymuş. Bunlardan bana ne! Ama beni ilgilendiren konu başka. Ne mi? Efendim Aziz Yıldırım 3 Temmuz 2011 tarihinde tutuklandı ve bir yıl yatıp yine 3 Temmuz’da çıktı. Sonraki ilk kongrede de yine başkanlığa adaylığını koyup kazandı. Peki, Aziz Bey tutuklanana kadar, hatta çıkana kadar 6 yıl ikinci başkan olan Ali Bey, neden hemen ilk kongrede “Yine yanındayım” deyip, listeye girmedi? Taaa 2018’e kadar bekledi? Ne dersiniz? Yoksa bir çekincesi mi vardı?

Kadın voleybola bir alkış daha!

Kaç defa yazdım, kaç defa ekrandan söyledim, bu ülkenin bir numaralı sporcu topluluğu kadın voleybolundadır. Takımlar, başta Vakıfbank olmak üzere, Eczacıbaşı ve Fenerbahçe malum... Ya millî takım? İşte yeni başarı. Kanada’da ABD’yi de az kalsın indiriyordu. Beşinci seti 18-16 kaybettik. Kaptan Eda Erdem maç sonrası bu rakip için dünyanın en iyi takımı sözünü kullandı. Şimdi Ankara’da salona çıkacağız. Tavsiyem odur ki, sakın kaçırmayın bu süper sporcuları...

Atiba gibi olabilmek!

Beşiktaş, Atiba ile bir yıllık sözleşme imzalamış... Orta saha başta olmak üzere bazen de tandemi bile başarı ile oynayan, çok gence taş çıkaran Atiba’yı bir sezon daha izleyeceğim için çok mutluyum... Diyeceğim şudur ki, sevgili gençler bu adamı örnek alın. Alın ki futbolculuk ömrünüz uzun olsun... 40 yaşındaki bir adamdan söz ediyorum haaa...

Hayırlı bayramlar!

Bütün eş dost, bütün okurlarımın, gazete çatısı altındaki kardeşlerimin mübarek Kurban Bayramı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim...

Trezeguet önemli transfer!

Şu ana kadar yapılan transferler arasında, bana göre, birinci sırada Trabzonspor’a imza atan Mısırlı Trezeguet yer alır... Bizim ligde daha önce izlemiştik. Hemen sonrasında da uçup Aston Villa’ya gitti. Bu oyuncunun alınması konusunda kim yol gösterdi, kim ısrarcı oldu ise kutluyorum... Yaşı da daha 27 haaa..

Ayarlı fikstür!

Yeni sezonun fikstür çekilişi vardı geçtiğimiz pazartesi... İzlemedim ilk defa... İyi ki de izlememişim. Sanki içime doğmuş... Bu fikstür tamamen ayarlı... Hem malum büyükler için, hem de Avrupa ‘ya çıkacaklar için... O zaman neden çekim yaptınız ki?

İsmail diye biri!

Fenerbahçe’nin Partizan maçını izliyorum... Savunmanın önünde bir ön libero var. Hiç mi hiç tanıyorum... Acaba ithal malı mı? Spikere kulak kabartıyorum, ismi İsmail imiş bu oyuncunun... Sanki 10 yıldır koca Fenerbahçe’de oynuyor gibi... Araştırdım, üç dört kulüpte kiralık oynamış ve henüz 23 yaşında... Bakalım bu da Arda gibi kulübe gediklisi mi olacak?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.