HIRVAT İHANETİ!

A -
A +

Hakemliğin yüz karası verdiği saçma penaltı kararını Mehmet Topal’ı oyundan atarak destekledi ve adeta kalemimizi kırdı

Avrupa’daki medarı iftiharımız Fenerbahçe’yle attı kalbimiz dün gece.            Pazar günü Kadıköy’de Kayseri maçını izlerken Ankara’da olan gönlümüz, bu sefer Braga’ya taşınmıştı. İçimiz yanıyordu hâlâ ama teröre inat sımsıkı sarılmıştık hayata.
Bugünlerde çok ihtiyacımız vardı güzel bir habere ve sarı-lacivertliler Portekiz’de sahaya çıkarken hepimiz en az Aziz Başkan kadar Fenerbahçeliydik.
Formalar sarı-lacivert, yürekler kırmızı-beyazdı.

Kadıköy’de 1-0 yendiğimiz Braga’ya karşı rövanşta da iyi bir sonuç alacağımızdan emindik.
Yüz yıla yaklaşan tarihindeki en büyük başarısı 2010-11’de Avrupa Ligi’nde oynadığı final olan Portekiz ekibi, kazanılan kupalar ve mevcut kadrolar açısından bakıldığında Fenerbahçe’nin yanında adeta bir köy takımıydı.

Braga ilk düdükle birlikte gol için saldırdı ama Fenerbahçe de aynı şekilde cevap verince şaşırdı Portekizliler. Maçın yüksek tempoda ve keyifli geçeceği hemen belli olmuştu da bir hakemin sonucu bu kadar etkileyeceğini kimse düşünmemişti.

Braga, 11’de Ahmed Hassan’la ofsayt kokan bir gol bulduğunda bile Hırvat hakem Ivan Bebek hakkında olumsuz düşünmek istemedik. Hem de bozuk siciline rağmen. İlk yarı boyunca Braga’yı koruyan düdükleri, Vitor Pereira’yı tribüne göndermesi bile fikrimizi değiştirmedi. 45+3’te Alper topu tavana çakıp skoru dengelediğinde ise bu iş bitti diye düşündük. Bebek de ikinci yarı başladığında düdüğünü lehimize çalmaya başlayınca hatalarını telafi ettiğini sandık. Ama fena yanıldık.

65’te Nani’nin harcadığı net pozisyona yanıyorduk ki, ani gelişen Braga atağında Bebek’in verdiği ihanet penaltısıyla şoke olduk. Hakemliğin yüz karası verdiği saçma kararı Mehmet Topal’ı oyundan atarak destekledi ve adeta kalemimizi kırdı.

Mehmetsiz ‘Topal’ kalan Fenerbahçe hem Braga’yla hem de Bebek’le mücadele edemedi. Goller üst üste geldi. Kartlar peş peşe çıktı.
Avrupa’daki “Umut Fenerimiz” hakem skandallarıyla söndü.
İşte Avrupa’nın adaleti...

MAÇIN ADAMI

Braga’nın gizli yıldızı Ivan Bebek!

KIRILMA ANI

Bebek’in uydurduğu penaltı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.