Paketi nasıl buldunuz?

A -
A +

Her kesimi memnun edeceği konuşulan paketten beklentileri sormuştuk... Uzun süre tartışılacak kadar heyecanlı açıldı kurdelesi... Kimin beklentisini, ne kadar karşıladı...


Halkın hepsini memnun edememiş bir pakettir... Mesela kamuda başörtülü görmek istemeyenler üzülüyor.
(İrfan Yıldırım)

Başörtüsü tüm kamuyu kapsamıyor, buna özgürlük filan denmez oyalama denir... Bir parmak bal çalmak denir.
@mekanmakara

Ayasofya'nın camiye döndürülmesini bekledim... Maalesef olmadı, başka bahara artık...
(Zekeriya Kurt)

İyi bir gelişme. Umarım yasakçı kafalara da bu paket işler. Bu arada K.K. Erdoğan'ın konuşmalarını İngilizce dinlemiş...
@TengizSerdar

Tunceli, Nevşehir üniversitelerinin adını değiştirmişken, güzide üniversitelerimizden Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nün de adını değiştirseydin başbakanım. Söylemesi bir dert, anlatması ayrı dert.
(Ö'Faruk Kaçmaz)

Paketin özü: Örtülü tüm bacılar bugün ''beraat'' etti!
Merhaba hürriyet, selam sana gökyüzü...
@GMYNcu

Demokratikleşme süreci, son durağı olmayan bir yolculuk. Her adımda elde edilen kazanımların değerini küçümsemeden takdir etmek çok mühim. Fakat daha paket açıklanır açıklanmaz çeşitli toplum kesimlerinin içerikteki reformları hemen sindirip "neden şu konu da yok" diye yeni talepler sıralaması, ülkemizdeki sürecin doğru istikamette ve sağlıklı bir şekilde ilerlediğini gösteriyor.
(Oğuzhan Yanarışık)

Q, W, X yasakları ile bu harfleri kullananlarla ilgili ceza davaları da kalkınca yargının rahat bir nefes aldığı belirtildi.
@ZeitungGaste

Her şeye çözüm getirilecekti, aksine hiçbir şeyin çözümü gelmedi. Andımız kalktı, başörtü olayına açıklık gelecekti olmadı, yani kısaca boş şeyler değişti...
(Muhammet Ali Köksal)

Farklı dil ve lehçelerde eğitimin önü açılmış. Dil gitmesin yaa, dil bitmesin...
@Iskenderbilge51

Hiçbir şeyi beğenmeyen insanlar grubunun yine çemkirdiği paket.
Zira onlara göre başbakan ağzıyla kuş tutsa "Niye ağzınla tuttun" demek şarttır.
O yüzden bu saçma kitleyi pek ilgilendirmeyen, ama halkın daha da demokratik bir ortamda yaşamasına katkıda bulunacak açıklamalardır...
(M. Emin Serçe)

Bu paket bu haliyle sadece yetersiz diye eleştirilebilir.
Bu paketin içeriğini eleştiren ve kendilerini özgürlükçü olarak niteleyen gezicilerin, aslında umursadıkları şeyin sadece kendi rantlarının olduğunu ortaya çıkarmıştır.
@NilayDogru)

52 kez millet, 39 kez demokrasi, 32 kez halk, 20 kez özgürlük, 38 kez biz kelimesi geçen bir sunum...
Yahu hiç ben kelimesi yok... Bu nasıl diktatör?...
(Oğuz Çetin)


Vural evine döndü!
Fatih Terim'in istifa ettiğini duyan Yılmaz Vural, ancak dün sabah saatlerinde Florya Metin Oktay tesislerinden uzaklaştırıldı. (Mehmet Yeşilırmak)
Kendini Türk takımlarıyla transfer haberlerinde gören Kaka'dan acı itiraf: "Artık eski gücümde olmadığımı anladım..." (yapma.madida)
Havalimanında ayağının tozuyla "Türkiye ikinci vatanım" diyen Manchini'nin, bugün Florya ormanlarında çizgili pijama ve atletle mangal harlaması bekleniyor.
(Ömer_Ce)

Üsküdar Belediyesi'nin çeşme ayıbı...
Çevre düzenlemesi adı altında yıkılan Türkiye Gazetesi çeşmeleri için, 4 ay önce verilen söze rağmen hâlâ çivi bile çakılmadı.
Üsküdar Belediyesi söz verdiğiniz gibi çeşme ayıbını temizleyiniz...
@ApelApelSu
Üsküdar Belediyesi o yıktığın çesmeleri yeniden eskisi gibi yapacaktın. 4 ay oldu ne bahaneniz var?
@2cerkesoglu
Üsküdar Belediyesi, yıkılan Türkiye Gazetesi çeşmeleri için aylar önce "yeniden yapacağız" demişti. Hâlâ "tık" yok, ne iş?...
@esra_ca
Bütün bir yaz boyunca yattınız, şimdi de seçim rötuşları yapın... Size oy moy yok Üsküdar Belediyesi.
@aydinaksu

 
Katlı ağaç!...
Üst dalları için merdiven desteği koyulmuş bu ağacın ilginç görüntüsü, Güler Ayık'ın Instagram'ında yer aldı. Bizimle "Akıllıca" notu ile paylaşan da kendisi...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.