Ne yaptın Ramsey?

A -
A +
Paul Walker'in ölümü:"-Dün Cardiff deplasmanında 2 gol atan Aaron Ramsey, bugün Paul Walker'ı toprağa yolladı... Gol atma artık kardeşim!.."@oradangoluvar
Cem Garipoğlu'na beraat:"-Bazı kadınları anlamak gerçekten güç... Para, saadet, aile... Evli, mutlu, çocuklu...Daha ne istiyorsun bacım?... Onlara en doğrusunu Cem Garipoğlu söylemiş;'Kadınlar ikiye ayrılır... Üçe ayrılır, dörde ayrılır, beşe ayrılır..."(...Hadi Ateş)
Ayasofya'nın ibadete açılması:"-Firavun'a düşman olmak yetmez!..Musa'nın yanında olmak gerek!" derler... Hadi Türkiye'm, bir kez dahi olsun, #camimigeriver diyerek SES ol!..."@aslihanderinDC
Lig maçlarında İstiklal Marşı:"-Özelliği ve güzelliği milli maçlarda okunmasıyken, şimdi her önüne gelen maçta bir ritüel misali okunmaya başlandı.Sahadaki 22 oyuncunun 12'sinin yabancı olduğu bir ortamda komik kaçan bir uygulama..."(...Tolga Gümüş)
Ankara'nın buz gibi havası:"-Şu Ankara soğuğunu soğuk değil, ayrıca bir doğal afet statüsüne koymalı... İnanın gölgem bile üşüyor..."@oykutuncali
--------
Kapak konusu!
Baransu'ya bir ayar da Alper Görmüş'ten gelmiş:"-Belge anakronik bir ittirmeceden fazla bir anlam taşımayacak..."Yani diyor ki Alper Abimiz;"-Bu belgeyi zaten biliyordunuz, ama 'Kararı izleyen yıllar boyunca da cemaat'ten hiçbir sızlanma duymadık"...(...İnosenta)



Öğrendim ki;
"-Düşmenin acısını bilmiyorsan, kalkmanın hazzını alamıyorsun..."



Akıllı ol Meireles
-Sahada ne yapsan yakışmıyor... Sivilde, "Ne Giysem Yakışır" tarzı bir şeyler yap...
-Bizi bizden iyi tanımış futbolcu... Formasını öper, Türkçe şarkısını söyler, her şey unutulur.
-7 milyon lira garanti maaş alan futbolcu... Başka sözüm yok hakim bey...
-Chelsea'de döktüren Fener'de dökülen futbolcu...
-Mustafa Yıldızdoğan'dan "Ölürüm Türkiyem"i bile söylesen kurtarmaz artık Meireles...
-Çirkeflikte Fenerbahçe'nin Melo'su... Melo'nun yarı saçlısı hatta...
-Ersun Yanal kendisine "Nazik biri" demiş... Biraz kibarlığı olmasa Veli'den fındık ezmesi yapacaktı...



Cüneyt Çakariyi hakem...
Tartışılanın aksine Türkiye'nin en iyi, Avrupa'nın süper hakemlerinden biridir...Dünkü maç neden UEFA'nın çok beğendiği ve elit hakemleri arasında tuttuğunun özeti gibiydi...Çünkü şu anda adını hatırlayamadığım İngiliz bir futbol yorumcusu abimiz şöyle demişti;"-Oyundaki iki takım birden hakemin taraf tuttuğunu düşünüyorsa, hakem iyi maç yönetmiş demektir..."
(...o.faruk.arvas@gmail.com)



KRAMPON
HEDEF büyüten Gaziantepspor; Sergen Yalçın'dan sonra sportif direktörülüğe Hülya Avşar'ı getirmek istiyor. Acun ile pazarlıklar sürüyor..."Carmelo"...Aralarındaki maçlar gol yağmuru şeklinde geçen Mersin İdman Yurdu ve Samsunspor takımları, bir dahaki karşılaşmalarını 7'şerlikten halı sahada yapacak..."ömer_ce"...TOPLAM koşuda 10 bin kilometreyi geçen Beşiktaşlı futbolcular, bakım için servise götürülecek..."ahmeta"



NE ÇEKTİN BE!
 
MarNanay!..
Marmaray gündemine süper bir örnek... Eski nehir üzerindeki bu tren-araba; "Muhalefetin Marmaray'ı" diye duyurulabilir...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.