İhlas Haber Ajansı
Hastane yolunda şarampole uçtular: 3 can gitti
Sivas’ta kanser hastası babasını hastaneye götürmek isteyen sürücünün kullandığı hafif ticari araç şarampole devrildi. Kazada sürücü Beytullah Güller ile babası Şükrü Güller ve araçta bulunan anne ile oğulları hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre kaza, Sivas Tatlıcak-Herekli köyü yakınlarında meydana geldi.
HASTANEYE GİDERKEN ŞARAMPOLE DEVRİLDİ
Kanser hastası babası Şükrü Güller'i hastaneye götürmek isteyen Beytullah Güller yönetimindeki hafif ticari araç, Sivas istikametine seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Şarampole devrilen otomobil, ağaca çarparak durabildi.
3’Ü DE HAYATINI KAYBETTİ
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, sürücü Beytullah Güller ile kanser hastası baba Şükrü Güller ve araçta bulunan Menevşe Güller'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
